Coaching:

Bent u niet tevreden met uw werkprestaties, staat u onder druk van uw leidinggevende of van uw collega's, voelt u zich alleen in het managementteam, krijgt u nog voor elkaar wat u wilt, zien uw medewerkers u nog wel zitten, heeft u last van toenemende conflicten, ligt u vaak wakker van het werk of voelt u zich opgejaagd?

Bent u als werkgever niet tevreden over de werkprestaties van uw medewerker en krijgt u niet helder wat er precies met uw medewerker aan de hand is?

Naast onze eigen coachings ervaring beschikken wij over een groot netwerk van specialisten (psychologen en therapeuten) die op ons verzoek ingehuurd kunnen worden als extra specialistische expertise is vereist. Het klantenbelang staat altijd voorop en de sleutelwoorden hierbij zijn: integer, veilig, geduld, vertrouwelijk en betrouwbaar.

Bij coaching zijn wij steeds opzoek naar verbinding en het wij gevoel en zijn wij niet uit op korte termijn succes maar gaan wij voor een langdurig effect.

Mocht u eens vrijblijvend willen sparren over onze ervaringen zonder hierbij direct een projectopdracht te willen vergeven, dan staan wij hier altijd voor open. Neem contact op.

Herman Koene is gecertificeerde Adeo-coach.