Onze intrinsieke motivatie bestaat uit het samen met de opdrachtgever genereren van werkbare oplossingen, samen doorvoeren van veranderingen en deze te borgen of een heldere visie neer te leggen waarbij er altijd van sprake moet een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Elke organisatie heeft haar eigen dynamiek, haar specifieke kenmerken maar ook haar zwakke punten. Er zijn genoeg managementboeken die pretenderen de oplossing te hebben maar elke organisatie is uniek en vraagt om unieke oplossingen. Dit betekent dat wij ons bij elke opdracht stretchen, uitdagen en op zoek gaan naar oplossingen die het beste passen bij onze opdrachtgevers.

Veranderingstrajecten raken mensen, vaak hebben zij het gevoel dat de bodem onder hun voeten wordt weggeslagen. Natuurlijk er gebeurt op een dergelijk moment veel wat de medewerkers raakt. Wij begrijpen dat en realiseren uw veranderingen daarom altijd met respect voor alle medewerkers.

Sociaal wenselijke (dikke) rapporten schrijven wij niet, wij houden u een, soms pijnlijke, spiegel voor die er toe leidt dat uw organisatie gaat excelleren! U ontvangt van ons gegarandeerd werkbare oplossingen voor uw ogenschijnlijk complexe problemen!

h.koene logistiek en organisatieadvies kiest er bewust voor om een kleine organisatie te blijven, maar wij maken deel uit van een groot specialistisch netwerk van onafhankelijke adviseurs. Wij kunnen, indien noodzakelijk, op vrijwel elk werkgebied gemakkelijk schakelen. Dankzij deze werkwijze garanderen wij maximale aandacht voor onze opdrachtgevers tegen aantrekkelijke tarieven (weinig overhead).